Club jong

Koningsdag 2016

Op woensdag 27 april houdt club 77 weer haar traditionele Koningsdag voor alle kinderen van Schin op Geul.

Het programma van die dag is als volgt:

10.30 uur tot 11.30 uur straattekenen
Een deskundige jury zal de tekeningen beoordelen. De mooiste tekeningen worden beloond met een prijs.

12.30 uur tot 15.30 uur Zeskamp
12.30 uur tot 13.00 uur Inschrijven voor de zeskamp.
Op de voetbalveld wordt een circuit uitgezet waar zowel groot als klein kan deelnemen aan de zeskamp.

18.30 tot 21.00 uur Oranjeoptocht met aansluitend Oranjebal
Vanaf de Grachtstraat zal er vertrokken worden met de optocht. Iedereen is van harte uitgenodigd om met zijn/haar versierde fiets mee te gaan.  Onder muzikale begeleiding van de fanfare en de schutterij gaan wij naar gemeenschapshuis 't Geboew waar alle prijzen van deze dag uitgedeeld zullen worden.

Bij slecht weer zullen alle activiteiten in t Geboew plaatsvinden, denk dan wel aan gymschoenen!