Programma Jeugdcarnaval 2017

Zondag 8 jan.:

Onze eigen Jeugdzitting.
Raad van Elf Leden, Prins Sjors en Prinses Chiara om 13.30 uur aanwezig in het Jeugdgebouw van Club 77. Het einde van de zitting is ± 18.00 uur.

Vrijdag 13 jan.:
Receptie J.C.V. de Waterretjes aanvang 19.11 uur.
Prins…… Prinses …… en raad van elf leden om 18.45 uur aanwezig in het Geboew. Na afloop is er een gezellig samen zijn.

Zondag 15 jan.:
Receptie C.V. De Waterratte.
Prins, Prinses en Raad van Elf leden om  14.15 uur aanwezig in het jeugdgebouw van Club 77.

Zaterdag 21 jan.:
Opname Vastelaoves Kaffee.
Prins…… en Prinses…… worden om 12.30 uur opgehaald. Raad van elf leden verzamelen in het jeugdgeboew van Club 77 om 12.30 uur.
Direct daarna zullen wij naar de jeugdzitting van de Kling Puime gaan.
Wij zijn om ± 18.00 uur terug in het jeugdgebouw.

Zondag 29 jan.:
Zijn wij te gast op de jeugdgalazitting van de Veldkretserkes uit Wijnandsrade.
Graag iedereen om 13.30 uur aanwezig in het jeugdgebouw van Club 77. Wij zijn om ± 18.00 uur terug in het jeugdgebouw.

Vrijdag 3 febr.:
Zijn Prins…… en Prinses…… te gast op het Carnabal van Struchter Boys. Nadere informatie volgt nog. Raad van elf leden zijn vrij.

Zaterdag 11 febr.:
Jeugdzitting de Naate te Voerendaal
Raad van Elf leden om 14.00 uur in het Jeugdgebouw van Club 77. Prins …… en Prinses …… worden om 14.00 uur opgehaald. Wij zijn om ± 18.15 uur terug in het jeugdgebouw.

Vrijdag 17 febr.:
Carnavalsdisco in Sibbe.
Prins…… en Prinses…… en raad van elf leden om 19.00 uur aanwezig in het jeugdgebouw van Club 77. Rond 22.30 uur zijn we terug. Prins…… en prinses…… gaan daarna nog naar het Auw wieverbal bij Café Weerts.

Zondag 19 febr.:
Zijn wij te gast op de jeugdzitting van J.C.V. de Berggeitjes uit Bemelen.
Graag iedereen om 12.45 uur aanwezig in het jeugdgebouw van Club 77. Wij zijn om ± 18.15 uur terug in het jeugdgebouw.

Dinsdag 22 of   Woensdag 23 febr.:
Oefenen in de kerk.
Nadere info volgt nog.

Vrijdagavond 24 febr.:
De sleuteloverdracht is in ???
Leden van de raad van elf om ……uur aanwezig in het Geboew. Prins…… en Prinses…… worden opgehaald. Daarna Jeugdcarnavals disco in ’t Geboew
Na het officiële gedeelte (uiterlijk 20.00 uur) kan iedereen van de Raad van Elf zich omkleden en/of verkleden.

Zondag 26 febr.:
10.30 uur Carnavalsmis in de kerk.
Leden van de raad van elf om 10.10 uur aanwezig in het Geboew.  Prins ……. en Prinses ……… worden om 10.10 uur thuis afgehaald. Comitéleden worden ook in de kerk verwacht.

Zondag middag 26 febr.:
Leden van de Raad van Elf om 13.00 uur in Clubgeboew van Club 77.
Om 13.15 uur komt de prinsenwagen en gaan wij Prins …… thuis afhalen waarna wij aansluitend Prinses …… thuis afhalen.
Om 14.11 uur nemen wij deel aan de carnavalsoptocht in Schin op Geul, indien het koud is goed dik aan doen, wij houden dan de jassen aan.
Na de optocht gaan wij naar ‘t Geboew, om 17.00 uur is er in het jeugdgebouw van Club 77 een prinselijke maaltijd, aangeboden door Prins ……. en Prinses …….  Vanaf 17.30 uur is iedereen vrij.

Maandag 27 febr.:
Carnavalsoptocht in Valkenburg a/d Geul.
Leden van de Raad van Elf uiterlijk om 11.45 uur in het jeugdgebouw van Club 77 aanwezig zijn, Prins ……… en Prinses ……. worden om 11.45 uur thuis afgehaald.
Wij gaan wegens de veiligheid niet meer met de carnavalswagen naar Valkenburg. We zullen met auto’s worden gebracht.
Na de optocht kunnen de leden van de raad van elf opgehaald worden bij de rotonde in valkenburg.

Dinsdag 28 febr.:
Katerlunch
Prins…, prinses… en raad van elf leden verzamelen om 12.15 uur in ’t geboew. Rond 15.30 uur sluiten wij de carnaval af in onze narretempel. Daarna zijn raad van elf leden vrij.
Prins en Prinses worden ’s avonds nog verwacht bij A ge Pannes. Nadere info volgt nog.

Woensdag 1 mrt.:
Om 18.45 uur Prins …….., Prinses …….., Raad van Elf Leden en alle medewerkers van J.C.V. De Waterretjes aanwezig in het portaal van de kerk voor het halen van het askruisje.
Aansluitend voor degene die wil: Hiering Biete!